Predstaviti se znači pokušati objasniti svoju misao u bojama.

Naš portfolio

Ključ je u nama, a mapa radova put do istoga.

Naši partneri raznih su profila i poslovnih ideja, želja i potreba, i kao takvi čine nas kompaktnim i cjelovitim timom fokusiranim samo na ispunjavanje klijentovih želja i potreba.

img

Nagradnjača (nagradnjaca.hr)

Zadnji samostalni projektkoji ujedno predstavlja novitet u promoviranju i prezentaciji ali na prepoznatljiv način. Igre od 0 do 24 gdje članovi dnevnim skupljanjem bodova osvajaju vrijedne nagrade zabavljajući se i educirajući!

img

img

Andragoško učilište (andagosko-uciliste.hr)

Privatno učilište informativnog i uslužnog karaktera sa svim svojim djelatnostima, kao i velikom materijom nastavnih pisama, uz redovite objave novosti čine kompletnu cjelinu usluga.

img

img

Trgovački centar Prima3 Split (prima3.hr)

Službene stranice trgovačkog centra sa osvježenim i preglednijim stranicama i iznad svega informativnijim, a sve kako bi užitak kupovine time bio veći i ugodniji. Provjerite sve trgovine, novosti i akcije Prima 3 centra.

img

img

Adris Nautic (adrisnautic.hr)

Jedrenje brodom i opis svih ruta ponuđača kao i opis skipera i ostalih pojedinosti vezanih za ponudu predviđeno za strane goste - prevedeno na engleski jezik. Uskoro i online bukiranje (booking).

img

img

Studio Nixa (studionixa.hr)

Službene stranice prve i jedine hrvatske agencije za prevođenje specijalizirane za medicinske prijevode. Opisne i bogate stranice informacijama nude i posebnu rubriku - Nixa blog!

img

img

Poslovna rješenja (twistedstudios.hr)

Primjer gotovih poslovnih rješenja tako idealnih za prezentacije uslužno proizvodnih djelatnosti svih profila.

img

Ključne riječi

Pametne crtice

Izazov stvara ovisnost, ovisnost dosljednost ideje..

-M. W., web dizajner